Luotettava kumppani – strategiasta käytäntöön

Digitaalisen liiketoiminnan ja -markkinointiviestinnän konsultointi

Digitaalisen liiketoiminnan ja -markkinointiviestinnän konsultointi

Mikä toimii ja mikä on järkevää? Missä kanavassa pitäisi olla läsnä ja millainen sisältö houkuttelee?

Kun on halu kehittyä, nykytilan tunnistaminen on välttämätöntä. Kartoitamme aina lähtöviivan datan, kilpailijoiden ja benchmarkien näkökulmasta. Kartoituksen voit tilata erillisenä palveluna, mutta saat kevyen analyysin samassa paketissa, kun tilaat asiantuntijamme pitämään teidän porukalle verkkobisnesvalmennuksen.
Kun lähtöviivan paikka on selvillä, järkevä toiminnan jalkautus nojaa strategiaan ja konkreettiseen toimintasuunnitelmaan. Olemme erikoistuneet verkko- ja somestrategioihin, joita on kiitelty selkeydestä ja konkreettisesta otteesta. Strategia ja suunnitelma voidaan tehdä kartoituksen jälkeen Grapevinen toimesta, suosimme itse kuitenkin työpajamaista lähestymistapaa.
Työpajan edut ovat kiistämättömät. Kun oleelliset henkilöt pakotetaan miettimään oleellisia asioita, saadaan aikaan suunnitelma, jonka koko organisaatio allekirjoittaa. Lisäksi jalkautus on helpompaa silloin, kun strategiaa vahvistaa avainhenkilöiden oma kädenjälki. Työpajassa voidaan rakentaa strategia, toimintasuunnitelma, kampanjakonsepti tai vaikka sisältösuunnitelma. Sinun tarpeesi ratkaisee.
Ota yhteyttä

Sosiaalisen median ja verkkobisneksen kouluttaminen

Grapevinen koulutuksissa saat taatusti rahoillesi vastinetta. Katso avoimet koulutukset tai pyydä tarjous tarpeisiisi räätälöidystä koulutuksesta

Räätälöimme tarvittaessa tarpeisiinne sopivan koulutuksen tai koulutuskokonaisuuden. Ota yhteyttä!
Kerro, mikä mieltäsi painaa, syvennytään siihen porukalla. Olipa kyseessä Facebook-mainostyökalun toiminta tai käytännön läsnäolo LinkedInissä, meiltä löytyy asiantuntija, joka osaa auttaa.
Ota yhteyttä
Sosiaalisen median ja verkkobisneksen kouluttaminen
Sisältöjen luova suunnittelu

Sisältöjen luova suunnittelu

Tuoreet ideat ja toimivat ratkaisut vaativat ammattitaitoista luovaa suunnittelutaitoa. Miten tavoitat kohderyhmäsi somesta? Miten luot sisältöpolkuja? Grapevine luo konseptin haasteesi pohjalta kokemuksella.

Kaikki lähtee ideasta. Luova, toteutettavissa oleva, mitattava ja tuloksellinen ovat niitä adjektiiveja, joilla tekemiämme digi-konsepteja kuvataan – projektista riippumatta. Eikä monistettavuuskaan ole usein pahitteeksi konseptille. Luova tiimimme kukoistaa mm. monikanavaisissa toteutuksissa, visuaalisessa toteutuksessa sekä luovassa sisällön tuottamisessa.
Sisältöä sisällön vuoksi – emme suosittele. Suunnitelmallinen ja kurinalainen toteutus vie tässäkin pelissä voiton. Millaisia asioita kohderyhmäsi etsii verkosta? Miten saat heidät kiinnostumaan ja pitämään kiinnostuksensa yllä? Miten herättää luottamus ja vahvistaa ostopäätöstä? Miten sisällöt tuotetaan käytännössä? Kaikkiin näihin kysymyksiin vastaa sisältösuunnitelma.
Tee pari hakua Googlessa. Ei brändinimellä tai omalla nimelläsi, vaan niillä avainsanoilla ja lauseilla, mitä teiltä muutenkin usein kysytään. Mitä löydät? Millaisen kuvan löydökset saavat aikaan? Voimme auttaa yrityksesi kohti parempaa läsnäoloa paitsi suunnitelmien avulla myös ihan käytännön tasolla. Pidämme huolta verkkobrändistäsi ja siitä, että jokaisen sisällön tonaliteetti on juuri sovitunlainen.
Ota yhteyttä

Käytännön verkkotekeminen

Loistavakaan suunnitelma ei yksin riitä tulokselliseen tekemiseen verkossa. Tarvitaan myös sinnikkäitä, luovia ja kokeilunhaluisia ihmisiä sen toteuttamiseen. Grapevine osaa luoda kiinnostavia kohtaamisia, vaikuttavaa vuorovaikutusta ja merkityksellisiä sisältöjä, jotka auttavat sinua olemaan enemmän kuin tuotteesi.

Visuaalinen kerronta on irrottamaton ja tehokas osa markkinointia. Grapevine osaa tuottaa kuvia ja videoita, joilla on mahdollista pysäyttää uutissyöteessä ja jättää jälkiä omaan kohderyhmääsi.
Erottautuminen ja tuloksen tekeminen ei onnistu vain itsestä puhumalla. Sisältömarkkinoinnin tehtävänä on tehdä sinusta kiinnostava kuluttajien silmissä ja tukea liiketoimintasi tavoitteita. Grapevine osaa toteuttaa tämän huomion herättävillä sisällöillä siellä missä asiakkaasikin ovat.
Ihminen haluaa verkossakin kohdata ihmisen, jolla on oma luotettava ääni ja persoona. Tämä on minkä tahansa yhteisön perusta. Grapevine osaa ammattitaitoisesti sekä rakentaa että hallinnoida yhteisöjä ja luoda omaa kohderyhmääsi puhutteleva ääni, jolla et katoa massaan.
Mainostamisesta somessa ja Googlessa on tullut irrottamaton osa markkinointia. Me teemme sitä tuloksellisesti tavoittaen kohderyhmäsi heitä puhuttelevalla tavalla.
Grapevine auttaa sinua asettamaan mittarit sekä analysoimaan tulokset. Kauttamme myös Google Analytics sekä sosiaalisen median seuranta -palvelut.
Ota yhteyttä
Käytännön verkkotekeminen

Harkitsetko digitaalisen markkinoinnin ulkoistamista?

Tutustu Grapevine Digitiimi -palveluun tästä